Blogger Layouts

Wednesday, April 27, 2011

Sungai Chilling.ENT Dept (10th July 2010)



Tadi dok belek2 album FB ester..tetiba ternampakla plak album ni kan..so Yana pon apa lg..mencurik gambar dgn kebenaran la...saje je nak share kat cni...sebab teringat time2 blaja dulu2..mmg sgt2 best..rindu sgt2 time ni..skrg sume ngah buat praktikal n ada yg dah keje dah pon...

Jom la layan gambar2 kat bawah ni...time ni ktgr ngah weng2 lg...hahaha

Skrg?..skeg pon weng gak...tp kureng weng la..hahahaha


:: Yeah dah sampai..muka excited ni nak mandi sungai...hehehe...ktrg kena angkat hamper dulu bawa masuk dlm hutan ni... ::

:: Izi & Ester ::

:: Posing dulu..br sampai ni kena nikmati puas2 dulu suasana kat cni...kalau tak rugi je dtg cni kalau tak amek gambar puas2..heheh ::

:: with our EMT Lecturer, Puan Nurul ::

:: Time ni br pas tukar seluar..nak g mendaki bukit2 ni..hehe...motif gambar ni nak gtau yg kami sygkan pokok ni sgt2 tau! ::

:: setelah penat mendaki, ktrg diberi  mkn..best mkn kat tepi sungai ni..air yg sejuk..mmg sgt2 best ::

:: with puan Nurul again ::

:: Dah abes mkn, ni la keje ktrg..posing all the time..hehe ::

:: Model Reject MSU..heheh ::

:: Ester selaku Menteri Pemalu...hahaha ::

:: Yeahhh kami mmg suka berposing ::

:: Ok kita amek view dr atas plak k ::

:: Bertiga -Izi-Ester-Nana ::

:: POsing Agian ::

:: Again... ::

:: N again... ::

:: N again N again... ::

:: Wajah ntah pape dr kami...hahah..tp ester plg ceria la..keh3 ::

:: Time ni nak blk dah...posing2 dulu.. ::


... byk la lagi gambar kami yg asenya kalau upload mmg penuh la blog ni wajah kami je..hehehe

sekian dulu utk entry kali ni ye...

bye

1 comment:

  1. bestla korg...thanks korg...btol2 hepi je time ni

    ReplyDelete